torstai 23. maaliskuuta 2017

Työssäoppimista aurinkoisista hiekkarannoista Lapin lumisille rinteille

Hiusalan opinnoissa on mahdollista suorittaa työssäoppimista myös Varsinais-Suomen alueen ulkopuolella. PK14 luokan opiskelijat ovatkin valloittaneet maailmaa aurinkoisista hiekkarannoista aina Lapin lumisille rinteille saakka. 

Keiti on suorittanut työssäoppimista Espanjassa, Fuengirolan kaupungissa Salon Cristal -liikkeessä. Keiti on saanut toteuttaa paljon asiakastöitä ja on omien sanojensa mukaan oppimut paljon.  Hiusalan töiden lisäksi kampaamossa on alan tukkuliike, joka myy toisille parturi-kampaamoille erilaisia tuotteita. Matka on ollut kannattava kaikin puolin.

Katso Keitin kuulumiset blogista.

Salon Cristal - valoa ja aurinkoa. Ikkunasta voi ihailla palmuja.
Foto : Keiti Hirvesoo

Tea on suorittanut työssäoppimisen myös Espanjassa, Fuengirolan kaupungissa Hius ja kauneus Norriksessa. Liike sijaitsee lähellä parturi-kampaamoa, jossa Keiti on työssäoppimassa. Yhdessä onkin mukava lähteä matkaan ja jakaa kokemuksia. Tea on saanut tehdä myös paljon erilaisia hiusalan työtehtäviä ja hän on tykännyt kokemuksestaan.  

Katso Tean työssäoppimisen kertomukset ja kuvat blogista.

Espanjan maisemia
Foto: Tea Ström

Susanna on vastaavatsi suorittanut työssäoppimisen pohjoisessa Parturi-kampaamo Kuurassa Äkäslompolossa, lähellä Jounin kauppaa. Susanna on päässyt palvelemaan turisteja englanniksi. Pääasiassa parturi-kampaamossa on käynyt suomalaisten lisäksi eurooppalaisia.   

Susanna on esitellyt työssäoppimispaikan blogissaan. 
Parturi-kampaamo Kuura
Foto : Susanna Koukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti