perjantai 16. kesäkuuta 2017

Uusien tilojen valmistuminen etenee vauhdilla...


Hiusalan koulutus on saamassa uudet tilat syksyllä 2017, josta  jo kerroimmekin edellisen lukuvuoden aikana. Lue 31.10.2016 julkaistu juttu tästä

Remontti edistyy vauhdilla ja muutto olisi elokuussa. Tilat valmistuvat vauhdilla opiskelijoiden ja ammattilaisten ahertaessa. 

Hiusalan tiloissa olemme pakanneet kaikki tavarat laatikkoihin odottamaan alkavaa muuttoa. Paljon jää ihania muistoja, mutta odotamme innolla myös uusia tiloja. 
AmiStyle näyttää tosi tyhjältä...
Uudet AmiStylen tilat. Vasemmalla tila syksyllä 2016 ja oikealla tilanne 13.6.2017

 Uudet AmiStylen tilat tulevat yläkertaan, jossa avaraa tilaa on riittävästi. Tilan keskelle tulee pesupaikat tilan jakajaksi. Toiselle puolelle pesupaikkoja tulevat AmiStylen tilat ja toiselle puolelle harjoitustyösali. Harjoitustyösalissa tehdään ensimmäisiä värikäsittelyjä, hiustenleikkauksia ja partakäsittelyitä. Taitojen karttuessa siirrytään AmiStylen puolelle. 

Alakertaan sijoittuvat harjoitustyösali ja teorialuokka. Vasemmalla tilanne syksyllä 2016, joiloin tilassa oli pitkä käytävä ja tiiliseinä. Tiiliseinä purettiin ja tilasta tuli avaran valoisa. Oikealla tilanne 13.6.2017.  Uusi valaistus on asennettu ja näyttää upealta.

Alakerran tiloihin tulee harjoitustilan, jossa harjoittelemme harjoistuspäille kampausten tekemistä ja hiustenleikkauksia. Tilassa on mahdollisuus myös tiimioppimiseen ja teoriaopiskeluun.


Värivarasto
Yläkerrassa sijaitsee meidän tuleva värivarasto ja huoltotilat. 

Opiskelijoiden tila

Opiskelijat saavat oman todella kauan kaivatun tilansa. Tilasta tulee monikäyttötila, jossa voidaan tehdä tiimitehtäviä ja se tulee olemaan opiskelijoiden valtakuntaa. Sinne on tulossa myös pienimuotoinen keittiö, jossa iltaeväitä on helppo syödä. 


Opettajien huone
Opettajien huone on vielä vailla kalusteita. Opettajat saavat myös kaipaamansa pöydän, jossa on hyvä viettää yhteisiä palavereita ja oman kahvinkeittimen, vedenkeittimen ja jääkaapin iltaeväiden syömistä varten. 

Kaikki tilat olemme suunnitelleet tiimioppimista ja uutta reformin tuomaa ideologiaa ja opetussuunnitelmaa ajatellen. Odotammekin innolla muuttoa uusiin tiloihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti