keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Matkani yrittäjyyteen päivä

Eilen tiistaina 5.9 vietettiin Salon seudun ammattiopistolla yrittäjän päivää. Hiusalan kolmannen vuoden Kiltakoulu opiskelijat saivat markkinoinnin kurssitehtäväksi järjestää ammattiopistolla yrittäjän päivän, joka pidettiin ammattiopiston juhlasalissa. Tapahtuman nimeksi muotoutui ”matkani yrittäjyyteen –päivä”.

Päivän ohjelma 

Lotta ja Anniina esittelevät Päivi Isopuron, joka kertoi Aurinkoleijonien tarinan
Opiskelijat hankkivat päivään esiintyjät ja juonsivat tapahtuman itse. Tapahtumasta tehtiin mainos, joka jaettiin ammattiopiston sisäisesti kaikille opiskelijoille ja opettajille. Tehtäviin kuului myös tekniikan järjestäminen ammattiopiston sisältä, jotta esiintyjillä oli mikrofonit ja esitykset toimivat sujuvasti videotykillä ja tietokoneella. Päivän aikana teknisenä apuna oli datanomiopiskelijoita. 

Tilaisuudessa esiintyi kuusi yrittäjää, joista jokainen kertoi oman kasvutarinansa yrittäjyyteen.

Tmi Terhi Hietanen, Sosiaalipalvelut
Wiki Wikström, Leapmoon
Sari Kares, Desing
Päivi Isopuro, Aurinkoleijonat päiväkoti
Anne Jutti, Palvelukeskus Ilolansalo
Mika Nummenpalo, Led Tailor Innova7ion
Mika Nummepalo kertoi Led Tailor Innova7ionin tarinan
Petri Laaksonen ja Jaana Nyström esittelivät Pop up collegen ideaa.
Pop up college alkaa syksyn 2017 aikana


Päivä oli onnistunut ja opiskelijoita oli kuuntelemassa kohtalainen määrä. Jokaisen yrittäjän tarina oli erilainen, mielenkiintoinen ja innostava.
Hiusalan kolmannen vuoden opiskelijat hoitivat homman hienosti ja olivat itsekin tyytyväisiä aikaansaannokseensa. Aikamoinen rutistus, mutta lopussa kiitos seisoo.

Teksti: Anu Vainio


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti