torstai 25. tammikuuta 2018

Kc Professional värikoulutukset

Keskiviikko ja torstai päivät vietettiin meillä koulussa Kc:n värien maailmassa. Paikalla oli iloinen ja innostava kouluttaja Timo Saari. Timolla mukanaan kouluttajan työtä seuraamassa oli Sebastian, työssäoppija Turun ammatti-instituutista. Keskiviikko aamupäivä oli varattu kevyempin värisarjojen läpikäyntiin. 
Kuuntelemassa oli syksyllä aloittaneet oppilaat.
Vaikka teoriat on käyty koulussa tunneillakin, voi välillä kemiat ja perusteet aueta ihan eri tavalla toisen kertomana. Siksipä värikoulutuksissa teorian osuudet ovat erittäin tärkeitä!
Iltapäivällä tupa täyttyi malleista ja yhdessä Timon kanssa oppilaat suunnittelivat värikokonaisuudet asiakkaille. Värjäyksissä oli käytössä Kc:n Luxima ja Velvety. 


Keskiviikon aikaansaannoksia, tekijöinä -17 aloittaneet


Torstai-aamuna kolutus jatkui toisen vuoden opiskelijoille ja intensiivisempien värien teoriaosuudella. Mieleen palauteltiin myös vaalennuksien perusteita, jotta haastavammatkin värimuutokset onnistuisivat ongelmitta.
Iltapäivällä tuli mallit ja malleille toteutettiin värikäsittelyt juuri niillä sarjoilla, mitä hius vaati haluttuun lopputulokseen. Käytössä oli siis kaikki Kc:n värit Luximasta vaalennusaineisiin.

Torstain tuloksia, tekijöinä -16 aloittaneetMahtavia lopputuloksia molempina päivinä! 
Oppilailta saadun palautteen mukaan koulutuspäivät olivat erittäin onnistuneet.
Siispä uudella innolla taas kevättä kohti ja ilolla tekemään uutta tukkaa 👩👧👦😋😊

-Anu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti