torstai 24. tammikuuta 2019

Unelmiesi värisarjat -kiertue


Four Reasons Unelmiesi värisarjat -koulutuskiertue poikkesi eilen keskiviikkona 23.1 Salossa. Paikkana toimi hiusalan tilat, Taitajankadulla. 


Hommat alkoivat aamulla jo aikaisin, kun Kc:n kouluttajatiimistä pörhälsi paikalle Markku, Timo ja Jonna. Aamu alkoi mallikatselmuksella, jonka jälkeen alkoi kova säpinä mallien hiusten ympärillä. Tilamme Salon hiusalalla on jaettu kahteen kerrokseen ja näytökseen valmistautuminen mallien osalta tapahtui yläkerrassa.
Kouluttajilla oli assareinaan meidän oppilaista Päivi, Jenni, Taija ja Tiia.

Ennen kuvat, myös kouluttajista ;)

Kaikki työn touhussa


Sillä välin alakerran tiloista muokattiin illan näytökseen sopivat. Alakerran tilamme on jaettu kahteen osaan, joita erottaa toisistaan "väliseinäovi".
Tarvittaessa siis tuon väliseinän voi rullata edestä pois, ja siten tilasta saa suuren ja juuri mm. näytöksiin optimaalisesti sopivan tilan. 
Kc:n markkinointitiimin vetäjän johdolla opiskelijamme auttoivat tilan järjestelyssä ja sisustamisessa.

Alakerran tilassamme on myös hyvä äänentoistojärjestelmä ja tarvittaeesa myös mikit. 

Tarjoilut illan tilaisuuteen toimitti opistomme kahvila Purje.


Oppilaamme roudaamassa...Tilat ennen H-hetkeä
Optima & Luxima -ilta starttasi klo 17, etkojen merkeissä. Etkoilla pääsi näkemään ja kokemaan uuden Optima -värisarjan koostumuksen ja juttelemaan kouluttajien kanssa värisarjasta. Pääsi myös nuuskimaan muuten hajusteettoman värisarjan sekaan laitettavia tuoksutippoja. Tippoja oli esillä kahta erilaista, raikasta vihreää teetä ja toista hedelmäisen tuoksuista. Näytös alkoi kuudelta. Näytös sisälsi kattavan tietopaketin uudesta Optima värisarjasta, sen sävyistä, peittävyyksistä, käyttöohjeista, suunnittelusta ja fiiliksistä. Illan aikana esitettiin mallien avulla värisarjan monipuolisuutta, niin sävyjen kuin mm. harmaan peittävyyden osaltakin. Myös Luxima pääsi esille. Näytöksestä irtosi myös liiketyömäisiä tekniikkavinkkejä.


Mallit eestä ja takaa


Näytöksen jälkeen mallien hiuksia pääsi ihastelemaan lähempää eri valoissa.

Ilta oli erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen.
-Anu-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti