keskiviikko 28. elokuuta 2019

Oma päivä Turussa ja syksyn kuulumisia


Niin on lukukausi vierähtänyt vauhdilla käyntiin ja uudet oppilaat löytäneet tiensä meille. Alallamme aloitti syksyllä monta uutta ja ihanaa hius- ja kauneudenhoitoalasta kiinnostunutta opiskelijaa. Ensimmäiset viikot on menneet aloitustohinoissa ja tutustuessa mm. hiustenpesuihin, föönauksiin ja yhteisiin toimintatapoihin.
Myös opetushenkilöstössä uutta puhtia ja tänä syksynä koulutuksesta vastaa kolmen iloisen naisen tiimi: Marjo, Anu ja uutena opena Eveliina.


Tänään vietimme vähän erilaista koulupäivää alauttamispäivän muodossa Turussa. Retkelle pääsi osallistumaan kaikki alamme opiskelijat, niin uudet kuin jo vähän vanhemmatkin.


Reissu alkoi aamulla klo 8 ammattiopiston pihalta, jossa hyppäsimme kaikki bussiin. Nappasimme Paimiosta vielä pari pimua kyytiin ja suuntasimme yhdeksäksi Turkuun. Turussa ensimmäiseksi vierailimme Kinnusen tukkuliikkeessä Yliopistonkadulla. Tukussa oppilaat saivat tehdä ostoksia ja ostella vielä puuttuvia tarvittavia työvälineitä.


Kinnusen jälkeen jatkoimme jalkaisin Schwarzkopfin liikkeeseen Kristiinankadulle. Siellä ostokset keskittyivät väri- ja muotoilutuotteisiin.
Aina niin aurinkoinen Marja kertoi vähän liikkeen toimintaperiaatteista sekä näytti Essential Looks videot viime syksyn ja keväät trendeistä.

Marja kerttoiminnastaoo meille Schwarzkopfin 
Tämän jälkeen oli hetki aikaa hengähtäää Turun keskustan vilskeessä. Moni kävi syömässä, toiset pikaisesti ostoksilla.


Puolen päivän hujakoissa jatkettiin bussilla matkaa Ruukinkadulle Boulder -tehtaaseen. Siellä odotti ystävällinen henkilökunta, joka otti meidät vastaan ja opetti boulder -kiipeilyn saloihin. Moni uskaltautui kokeilemaan vähän jyrkempiäkin seiniä ja muutama taisi innostua niin, että oli kämmenet kipeänä. Hauskaa liikuntaa!


Iltapäivällä kiipeilyn jälkeen suuntasimme bussilla kohti Saloa ja kotia.

Marjo ope ja Kuraattori Tanja reissusta väsähtäneenä

Tosi hauska ja erilainen koulupäivä. Tutustuimme omaan alaamme sekä toisiimme. Pidetään yllä mahtava meininki!-Anu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti