lauantai 7. syyskuuta 2019

Koulutusta ja ehtymätöntä uutuuden viehätystä

"Terve hius kasvaa terveestä hiuspohjasta." Siten kertaa KAO:n myyntiedustaja Rosa Pulkkinen ja saa häntä kuulevan hius- ja kauneusalan nyökyttelemään.


Tunnelma Rosan koulutuksessa on keskittynyt. Katseet ovat nauliutuneet värikkäisiin tuotepakkauksiin. Uudet Elumen Play -värit innostavat ja koulutuksen anniksi jää inspiraatio, joka vain odottaa seuraavia hiuksia toteutuakseen.

Innostuminen ja inspiraatio kuuluvat alaamme. Halu oppia uutta jatkuu opintojen jälkeenkin. Hius ja kauneusalalla toistellaan kahvipöydistä tuttua sanontaa: tällä alalla ei tule koskaan valmiiksi.

Vaikka aloittaneiden opiskelijoiden kanssa saatiin päätökseen kampaajapalveluiden kampaukset, föönamisen, rullaamisen ja rautamuotoilujen taitojen osalta ei olla - eikä kuulukaan, olla vielä valmis.

Purkki poikineen uutuustuotteita! :)

Hiusalan taidot ovat pitkälti motorisia taitoja, jotka hioutuvat toistojen myötä. Siten käsi tottuu tekemään sitä, mitä silmä sanoo.

Taitojen hioutumisen lisäksi alan jatkuva kehitys trendeineen, ilmiöineen ja markkinoille lanseerattujen tuotteiden myötä varmistaa uutuuden viehätyksen vuodesta toiseen.

Aina putkahtaa jokin jännittävä uusi tekniikka tai trendi, houkutteleva tuote tai värisarja, joka pitää yllä inspiraatiota ja vie osaamista eteen päin.

Inspiroivaa viikonloppua!

t. Eveliina-ope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti