maanantai 25. marraskuuta 2019

Treeniä ja toistoa Taitajiin

Tamperelaisen hotellin palaveritilan täyttää föönin ääni. Tasaista hurinaa säestävät opiskelijoiden tiiviisti keskittyvät katseet.

Ollaan Goldwellin järjestämässä Taitaja-koulutuksessa.Kouluttaja Taiju Koivula neuvoo, kuinka Taitaja-kisojen parturityö muotoillaan ja viimeistellään. Harja tekee lähes näkymättömän tarkan liikkeen ja saa hiuksen muotoutumaan aivan kuten mallikuvassa.Eri kouluista saapuneiden opiskelijoiden tarkkaavaisista eleistä on vaikea päätellä, seuraavatko he kouluttajan työskentelyä itsevarmoin tuntein vaiko jännityksen sekaisin ajatuksin.

Rohkeita, reippaita ja kunnianhimoisia he joka tapauksessa ovat. Se tiedetään, ja koulutuksessa pohditaan, että Taitaja-kisoihin osallistuneet opiskelijat tapaavat menestyä työurallaan. Kunnianhimo ja itseohjautuvuus kantavat läpi uran.

Treenejä ja toistoja Salossa

Salossa valmistautuminen Taitaja-kisoihin on alkanut. Vuoden 2020 Taitaja-kilpailijakaksikkomme treenaa erilaisia leikkauksia, värjäyksiä ja viimeistelyjä. Harjoitustöitä hiotaan kerta toisensa jälkeen ennen tammikuun semifinaaleja.


Tampereen koulutuksesta saadut vinkit, inspiraatio ja kannustavat sanat tulevat harjoituksissa ahkeraan käyttöön!

Reippautta, iloa ja voimia kaamokseenne! t. Eveliina-ope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti